avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara.Am fost în concediu medical și după ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara.Am fost în concediu medical și după ce am revenit ...

Bună seara.Am fost în concediu medical și după ce am revenit șeful mi-a înmânat o decizie de încetare a contractului individual de munca ținând seama de restructurare in cadrul societății,ce sa fac?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 12 Martie 2025
O puteti contesta in instanta , in termen de 45 de zile de la primire.

instanta: Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere -restructurare post - Melody Melody Buna . A doua zi după ce am revenit si C.O mi s-a comunicat ca postul meu se va restructura ....Bineinteles ca nu ma asteptam la asta . Am contract ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca paul_1987 paul_1987 Buna seara Am primit de la munca decizia de incetare a contractului de munca, motivul fiind restructurarea activitatii , dupa expirarea preavizului, iar pe ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenirea din concediu medical gina2010 gina2010 Buna ziua, pot fi concediata imediat la revenirea din concediu medical cod 12 ( adica dupa luni bune) ? Exisat undeva interdictia concediereii pentru o anumita ... (vezi toată discuția)