avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... vreau sa ma pensionez - oare angajatorul va fi de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

vreau sa ma pensionez - oare angajatorul va fi de acord?

AM APROAPE 30 DE ANI LUCRATI ,IAR DE 1AN SUNT IN CONCEDIU DE BOALA PT UN CANCER DE SAN ,OPERAT ,IAR IN PREZENT URMEZ UN TRATAMENT CU PERFUZII ,CARE VA DURA CAM PINA PRIN LUNA NOIEMBRIE .
DUPA CELE 540 SAU 560 DE ZILE DE BOALA AS DORI SA MA PENSIONEZ IN GR 3 ,CU DREPT DE MUNCA DE 4 ORE .DORESC SA STIU DACA UNITATEA IN CARE LUCREZ POATE ACCEPTA ACEASTA SITUATIE .
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 16:46, 11 Februarie 2010
La aceasta intrebare numai angajatorul dumneavoastra poate sa va raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate MAGDA SAVIN MAGDA SAVIN Buna ziua, Ma numesc Magda Savin si vreau sa pun o intrebare privitor la pensionare pe caz de boala. Sufar de un cancer la sistemul limfatic (LMNH-Limfim ... (vezi toată discuția)
Pensionare caz de boala grad 3 cu drept de munca 4 ore zi cainebogdan cainebogdan Femeie nascuta in 1953 aproximativ 27-28 ani cotizatie la stat (inclus si cei 4 ani de facultate) va fi pensionata pe caz de boala grad 3 cu drept de munca 4 ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)