avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dupa ce am semnat decizia de încetare a contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dupa ce am semnat decizia de încetare a contractului individual ...

Dupa ce am semnat decizia de încetare a contractului individual de munca ținând seama de restructurare in cadrul societății, angajatorul ce acte mai trebuie să-mi de-a?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 12 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
- Adeverinta de vechime
- Adeverinta pentru somaj
- Adeverinta nu numarul de zile de concediu medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.am fost în concediu medical și după ce am revenit ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună seara.Am fost în concediu medical și după ce am revenit șeful mi-a înmânat o decizie de încetare a contractului individual de munca ținând seama ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la fostul angajator austo austo Buna ziua, Adeverinta cu vechimea in munca si salariu de la fostul angajator este obligatorie pentru angajarea la urmatorul loc de munca , sau ea este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt agent de vânzări am fost în concediu medical ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua.Sunt agent de vânzări Am fost în concediu medical timp de 6 sap și după ce am revenit șeful mi-a înmânat o decizie de încetare a ... (vezi toată discuția)