avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Soția este in creștere copil .Eu am luat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Soția este in creștere copil .Eu am luat lunile ...

Buna ziua!
Soția este in creștere copil .Eu am luat lunile tatălui anul trecut( 2 luni).Acum doresc din nou să intru în creștere copil (mai sunt 9 luni până copilul împlinește doi ani) deoarece as incasa o indemnizație mult mai mare.
In acest caz ar putea soția sa intre in șomaj perioada aceasta de nouă luni?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ccata , utilizator 18:43, 12 Martie 2025
da, soția poate sa intre in șomaj perioada de nouă luni.
Ar trebui sa se întoarcă la locul de munca și apoi să își de-a demisia?Locul ei de munca nu mai este ,cel puțin nu mai au punct de lucru în acest județ.

Cornel Vasile a scris:

da, soția poate sa intre in șomaj perioada de nouă luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă dacă tatăl nu ia deloc concediu creștere copil? ... othelo othelo Bună ziua, Aș dori să nu îmi iau concediu de creștere copil (nici de o lună, nici - mai nou - de două), întrucât ar trebui fie să îl iau într-o ... (vezi toată discuția)
Renuntare la concediul de maternitate valentinili valentinili Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare bazata pe situatia de mai jos si sper ca puteti clarifica. Sotia mea are contract de munca cu norma partiala ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului giro2003 giro2003 sal, pot sa intru eu in concediu de crestere a copilului (tatal), daca sotia a luat 6 luni indemnizatia si a dorit sa se intoarca la munca dar nu au mai ... (vezi toată discuția)