avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, am primit actualizare pe site cu un termen ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, am primit actualizare pe site cu un termen pentru ...

Buna ziua, am primit actualizare pe site cu un termen pentru citare intimat, acela este termenul următoarei ședințe(precizez că prima ședință a fost închisă deoarece intimatul nu s-a prezentat)?
Cel mai recent răspuns: Crisisi , utilizator 22:49, 13 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu s -a î,,nchis" nimic ci s a amânat termenul de judecata și nu pt ca nu s a prezentat partea adversa ci pt ca nu a fost legal citata .Procesele se judeca și în lipsa părții adverse dacă judecătorul.are certitudinea îndeplinirii procedurii de citare.Da ca procesul are o miza financiara pt dvs angajați va av este evident ca nu va descurcați..
Eu așa am înțeles de la alte persoane de asta am zis să întreb aici și nu nu este nici o miză financiara, contestație este făcută pentru permisul de conducere.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu s -a î,,nchis" nimic ci s a amânat termenul de judecata și nu pt ca nu s a prezentat partea adversa ci pt ca nu a fost legal citata .Procesele se judeca și în lipsa părții adverse dacă judecătorul.are certitudinea îndeplinirii procedurii de citare.Da ca procesul are o miza financiara pt dvs angajați va av este evident ca nu va descurcați..

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de dosar închis nu exista în procedura civila..Nu
Mulțumesc foarte mult pentru explicații.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Termenul de dosar închis nu exista în procedura civila..Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces penal Nina1 Nina1 Pentru un proces cu cate zile inainte de termenul de judecata se trimite citatie pentru prezentare in instanta? Cu stima (vezi toată discuția)
Cine sunt reprezentantii pmb care trebuie sa apara intr-o chemare in judecata hot_oliviu hot_oliviu va rog ajutati-ma aspura urmatorei chestiuni. 1. Doresc sa chem in judecata PMB pentru recuperarea unui prejudiciu. Am inteles ca nu pot actiona direct PMB ci ... (vezi toată discuția)