avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt angajata la o grădiniță de stat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt angajata la o grădiniță de stat că îngrijitoare ...

Bună ziua, sunt angajata la o grădiniță de stat că îngrijitoare copii. Norma de 6 ore .
Întrebarea mea este oare nu se poate face o cerere la inspectorat pt mărire de norma la 8 ore.
Daca mărește norma trebuie dat iar concurs pt mărire de norma sau doar printr-o cerere se aprobă.
Când sa dat concursul pt ocuparea postului mi sa spus că nu mai trebuie să dau concurs daca vreau sa trec la norma intreaga.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 13 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cei de la gradinita pot face solicitarea la ISJ pentru majorarea duratei timpului de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare prin diminuare pisicat pisicat sunt angajata in invatamant pe 1 norma intr-o scoala a venit din ISJ o adresa care spune ca se diminueaza aceasta norma cu 0,5 care va trece la o gradinita ... (vezi toată discuția)
Contabil cu 2 norme întregi la stat (bugetar) constsil constsil sunt director la o școală și am avut anul trecut o jumătate de normă pe contabilitate. în urma concursului a venit o contabilă. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Durata maximă legală de muncă FinlandDream FinlandDream Bună ziua. Sunt profesor titular cu norma întreagă într-un liceu . Din primăvara anului viitor voi participa la un concurs pentru postul de asistent ... (vezi toată discuția)