Ce pot sa fac in următoarea situație:
Tatăl meu biologic nu a știut că exist până la 16 ani, când l am dat în judecată pentru pensie alimentară. De ce atât de târziu? Mamei mele i s a pus condiția să facă testul de paternitate că dacă nu înseamnă că nu e sigură. Evident că eram copilul lui dar au existat alte lucruri la mijloc pentru care a refuzat. Nu un avocat din oficiu ci cineva din familie mi a preluat cazul, destul de slab și neimplicat care nu mi a obținut venituri prea mari. Multă vreme s a presupus că și ar fi declarat fals veniturile ceea ce e foarte posibil. Acum eu daca mă reîntorc la școală iar părinții au obligația să te întrețină până la 26 de ani, as putea sa mai scot ceva de la el? Pentru că eu nu am alte venituri și sunt Intr un impas destul de mare, iar un avocat nu mi permit, deci cel mai probabil va fi tot unul din oficiu. As vrea sa cer păreri de la avocații specializați în drept de familie cum se procedează în situațiile astea, mulțumesc.
După ce începeți studiile si faceți dovada înregistrării într o forma de învățământ formulați cerere de chemare în judecata în nume propriu(dacă sunteți major)și solicitați obligarea tatălui la stabilirea pensiei de intretinere pana la finalizarea acestora .Citiți puțin pe net,căutați un modelul un simplu search pe google(deși nu recomand de obicei)ptno pensie de întreținere banala merge..Av din oficiu nu primiți procedura e destul de complicata .Cuantumul se stabilește in funcție de veniturile realizate sau la salariul minim pe economie dacă nu realizează venituri.Din urma puteți obține doar pt ultimii 3 ani în ipoteza în care deja aveți stabilita o pensie care nu a fost platita.
Drept de paternitate
erish
Este posibil ca un barbat ce afla ca are un copil, sa o oblige juridic in vreun fel pe mama acestuia sa fie de acord cu un test de paternitate, desi mama nu ... (vezi toată discuția)