Bună seara! Am și eu o problema, eu și soțul suntem despărțiți dar nu divorțați de aproape 2 ani și avem împreună o fetiță dar și un apartament luat împreună prin prima casa. Tot de aproape 2 ani, eu și fetița locuim la țară la mama mea, ajutând-ma în creșterea ei, soțul a rămas în apartament dar a rămas frecvent fără serviciu și astfel el nu a plătit nimic nici rate, nici utilități și nici nu i-a dat vreun ban fetitei. Nu suna și nici nu vizitează fata, deși nu i--am interzis dar când se îmbată își aduce aminte ca are copil....
Ce pot sa fac, ca să ii restricționează dreptul lui în caz de divorț sa ia fata sa stea la el, chiar și câteva zile? Actele de divorț nu le bag pt ca lucrez pe salariul minim pe economie și banca nu îmi v-a acorda mie sau lui apartamentul și îl v-o pierde.
Divortul nu are legătură cu partajul, banca nu va ia casa ca ati divortat, dar v-o ia dacă nu platiti ratele.
Dacă dovediti ca e u pericol pt copil, nu va avea dreptul sa o ia în vizita la el.
Cum as putea sa fac lucrul asta din moment ce nu vizitează copilul? Nu întreabă de el, nu ținem legătura. De cele mai multe ori ii scriu eu sa își plătească facturile ca marea majoritate sunt pe numele meu
Divort cu minor
Diana2013
Ma puteti ajuta in cazul divortului in urmatoarea situatie.
Aparatmentul in care locuim este cumparat inainte de casatorie, cu credit, pe numele sotului, ... (vezi toată discuția)