avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am lasat acum 3 zile un comentariu la un video pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am lasat acum 3 zile un comentariu la un video pe tiktok ...

Buna ziua.Am lasat acum 3 zile un comentariu la un video pe tiktok unde erau niste oameni si niste jandarmi care ii jigneau.Si am scris: ca fraieri sunt oamenii ca nu arunca cu pietre si benzina in ei cum au facut francezii.Ieri am fost cautat de politie peste tot si au dat de mine la job.Au venit mi au spus ca este instigare la violenta si ura si ca sa sterg comentariul.Dupa a scris unul din agenti o declaratie de mana conform spuselor lor ca am sters comentariul si ca a fost sters acel cont care incarcase video-ul.El a spus ce a scris in declaratie verbal si mi-a dat sa semnez.Problema este ca am semnat si nu am citit ce am semnat.Oare putea sa spuna un lucru si sa scrie altceva in declaratie?Mie nu mi-a lasat niciun exemplar.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:53, 19 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declarația semnată dar necitita, ne cunoscând conținutul, poate fi un pericol. La orice moment. Să sperați că nu e de râu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie protest antip2014 antip2014 Buna ziua, Am o neclaritate in legatura cu raspunderea legala pe care organizatorii unui protest o au in cazul in care in grupul de protestanti se ... (vezi toată discuția)
Instigarea la cruzimi fata de animale sierra sierra Otravirea cainilor madanezi pe strada este cruzime fata de animale si se pedepseste conform legii cu amenda sau inchisoare. Intr-un oras exista o persoana ... (vezi toată discuția)
Amenințări cu moartea anonim288 anonim288 Buna ziua , as dori un sfat in următoarea situație . Am avut o prietenie cu individ , după o cearta in care eu am decis ca mai bine este sa rup orice ... (vezi toată discuția)