avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu proprietara(chirie)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu proprietara(chirie)

Buna ziua,
Am si eu o problema, am stat in chirie cu contract facut la circa financiara pe 3 luni din octombrie, iar in ianuarie proprietara a venit la noi si ne-a zis ca sa prelungit automat contractul, iar noi am semnat o hartie intre noi si ea prin care eram de acord cu prelungirea contractului, problema este ca pe data de 01 februarie proprietara a venit la noi si desi platisem chiria si vroiam sa o platim la data de 1 ne-a pus sa parasim locuinta in ziua urmatoare,adica in mai putin de 24 de ore pentru ca un coleg a plecat si nu am platit ultima intretinere pe care urama sa o platim in urmatoarele zile. mentionez ca contractele erau individuale facute la circa financiara. Ceea ce este o problema este faptul ca proprietara nu vrea sa ne dea garantia si faptul ca ne-a dat afara in mai putin de 24 de ore. As vrea sa stiu si eu cum as putea sa imi recuperez garantia pe care i-am dat-o si daca as avea ceva sanse daca as da-o in judecata pentru ca eu nu sunt din bucuresti si a trebuit sa ma chinui sa gasesc un loc unde sa stau desi nu am fost instintat ca voi fi dat afara, fara nici un preaviz, ceea ce nu mi-a fost deloc usor.
Multumesc anticipat, Robert.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:59, 11 Februarie 2010
Parcurgeti cu atentie clauzele contractului incheiat cu proprietara si verificati conditiile de restituire garantie
Parcurgeti prevederile referitoare la reziliere contract
Incercati amiabil sa solutionati cu proprietarul ,daca nu notificati oficial cu termen de restituire garantie.
Daca nu raspunde pozitiv,solutionare numai prin instanta de judecata,pentru care este de preferat sa angajati avocat
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme chirie MedesanAlex MedesanAlex Buna ziua . In data de 02.10.2014 am semnat un contract de inchiriere pe 1 an de zile a unui apartament cu chirie 320€ / luna , alaturi de garantie , 320€ ... (vezi toată discuția)
Despre chirii angel_3ro angel_3ro Buna , am si eu o intrebare. Am stat in chirie stabilind cu proprietarul ca vom ramane 3 luni. Din cauza ca apartamentul e invadat de gandaci cat soarecii, am ... (vezi toată discuția)
Probleme relatia chirias-proprietar ContSters44992 ContSters44992 O prietena de-a mea are mai nou probleme cu proprietarul. Ea sta in chirie intr-un apartament confort 2. Si-a platit chiria in fiecare luna in valoare de 300 ... (vezi toată discuția)