avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... am facut o comandă, au trimis alta marime, am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

am facut o comandă, au trimis alta marime, am returnat-o ...

am facut ocda la d.nealor,au trimis alta marime,am returnato inapoi si de mai bine de 20 de zile astept banii care nu mai ajung in cont.culmea nimeni nu mai raspunde la telefon.ce sa fac s-ami rec banii?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:24, 15 Martie 2025
Fie mai asteptati putin, pentru ca cele 20 de zile in aceasta situatie nu este mult.
Fie mai reveniti la dumnealor cu telefoane sau email-uri, dupa caz.
Fie faceti o plangere la politie daca este inselaciune, fie in instanta civila daca este un litigiu civil.
Nu este de neglijat si o plangere la protectia consumatorului, daca dvs sunteti persoana fizica.
Atunci când sunteți pe un forum adresați întrebări și așteptați răspunsuri încercați sa fiți clar, nu mai scrieți cu prescurtari etc.Începeți cu o sesizare in scris la ANPC .cu speranța că cei de acolo vor intelege exact ce vreți sa spuneți..
Vânzătorul este din România?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs in garantie de peste 45 zile fara nicio informatie despre starea lui virturs virturs Buna ziua. Am o problema cu un produs in garantie la EvoMag. Acesta a intrat in service in data de 2 octombrie. Pe 17 octombrie am sunat la customer care, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune desi sunt nevinovat... flo1990b flo1990b Prin data de 20.12.2013 am cumparat doua telefoane mobile de pe okazii cu un pret total de 350 lei de la un vanzator din alt judet,telefoanele au fost trimise ... (vezi toată discuția)
Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)