avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... am facut o comandă, au trimis alta marime, am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

am facut o comandă, au trimis alta marime, am returnat-o ...

am facut ocda la d.nealor,au trimis alta marime,am returnato inapoi si de mai bine de 20 de zile astept banii care nu mai ajung in cont.culmea nimeni nu mai raspunde la telefon.ce sa fac s-ami rec banii?
Pentru retururi termenul de rambursare a banilor este 30 zile. După aceea obligatoriu reclamați la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru inselaciune desi sunt nevinovat... flo1990b flo1990b Prin data de 20.12.2013 am cumparat doua telefoane mobile de pe okazii cu un pret total de 350 lei de la un vanzator din alt judet,telefoanele au fost trimise ... (vezi toată discuția)
Produs in garantie de peste 45 zile fara nicio informatie despre starea lui virturs virturs Buna ziua. Am o problema cu un produs in garantie la EvoMag. Acesta a intrat in service in data de 2 octombrie. Pe 17 octombrie am sunat la customer care, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)