avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc într-un bloc iar vecina de deasupra ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc într-un bloc iar vecina de deasupra apartamentului ...

Bună seara!
Locuiesc într-un bloc iar vecina de deasupra apartamentului meu este bolnava psihic.Mentionez ca are apa'curentul.gazul oprit.Vine un miros insuportabil din acel apartament ,respectiva persoana este momentan internata la un spital de psihiatrie.Putem intra în apartament macar sa aruncam apa în toaleta ,dacă da în ce condiții.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionicadaniel , utilizator 14:09, 20 Martie 2025
Asociatia poate contacta vreo ruda sau daca nu politia locala. Ar trebui in mod constat data drumul la apa altfel va veni miros de la canalizare.
Compania de Apa a ridicat contoarul 'acel apartament nu mai este conectat la apa.

w_v_w_v a scris:

Asociatia poate contacta vreo ruda sau daca nu politia locala. Ar trebui in mod constat data drumul la apa altfel va veni miros de la canalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros pestilential in timpul verii, in baie Cristina I. Cristina I. Buna seara. Supun atenției dvs următoarea situație: in urma cu aproape 1 an am achiziționat o locuința intr-un bloc ridicat in urma cu aproape 45 ani. ... (vezi toată discuția)
Debransare apa rece ralu30 ralu30 Buna ziua, Am un vecin care are apa rece si calda doar la bucatarie,la ambele bai s-a debransat acum 13 ani cu acordul asociatiei.As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Putem obliga vecinii sa traiasca decent? ciolpi ciolpi Fac parte din comitetul Asociatiei de Proprietari al blocului in care locuiesc. Doresc sa stiu dac ne impiedica vreo lege in a impune o cota minima de consum ... (vezi toată discuția)