Buna ziua! M- am inregistrat in februarie 2025 la ANAF ca PFI Asistent Medical. Am obtinut avizul de libera practica si am încheiat un contract pt ingrijiri la domiciliu.
Imi puteti spune va rog ce taxe voi avea de platit? Dupa prima luna de activitate estimez incasari pentru anul 2025 de aproximativ 10000 de lei.
Voi plati impozit pe ce incasez sau este o suma stabilită?
Va mulțumesc!
In baza declaratiei de venit estimat de la inceputul anului, se platesc taxe si impozite stabilite de catre ANAF, trimestrial. La sfarsitul anului se face declaratia de venit realizat si se regleaza de catre ANAF nivelul taxelor si impozitelor.
Nu am completat nici o declaratie pentru venitul estimat. Ar trebui sa apelez la o firma specializata? Nu am nici o cunostinta in domeniu. Va mulțumesc!
Declaratia 220
Oxigen
Am un PFA deschis in toamna trecuta ca Auditor Energetic pentru Cladiri(profesie liberala). In declaratia 220 completata atunci pe anul 2011 am estimat un ... (vezi toată discuția)
Pictor independent
Hori86
Buna ziua! Sunt pictor independent, nu am diploma si studii pentru pictura,eu lucrez am servicu, si ocazional pictez si vreau sa vand picturile in mod legal! ... (vezi toată discuția)