avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare prestator de servicii in montajul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare prestator de servicii in montajul de pardoseli

Buna ziua
Am rugămintea dacă mă poți ajuta într-o dilemă contabila
Eu dețin o firma cu caen 4100 (construcții)dar eu de fapt sunt prestator de servicii in montajul de pardoseli neplatitoare de TVA. Din ce am înțeles pot vinde și materiale pe care eu le folosesc in montajul de pardoseli.
Dilema mea este , cum fac facturile ,adică dacă eu sunt prestator de servicii pot sa fac factura pe materiale separat sau trebuie sa includă pe factura și manopera.
Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Marian Raileanu-Cristea , utilizator 09:15, 17 Martie 2025
În aceeași factura, conform devizului de lucrari si materiale atasat, treceți materialele și manopera.
Ce se întâmplă dacă nu am deviz de lucrări ,majoritatea materialelor au fost achiziționate de către beneficiar.
De ce nu pot sa facturez materiale pe o factura separat ?

george-neagu a scris:

În aceeași factura, conform devizului de lucrari si materiale atasat, treceți materialele și manopera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate: aplicarea masurilor de simplificare privind tva in cazul lucrarilor de constructii-montaj mircea bratu mircea bratu Conf art 160 alin (2) lit c) Cod fiscal, se spune ca pentru lucrarile de constructii-montaj, definite prin normele de plicare, intarite prin OMF 155 / ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa!!!!!!!!!!!!!!!! nbck nbck Buna ziua, Hristos a inviat!!! Ma confrunt cu o dilema destul de mare legate de TAXAREA INVERSA.Firma mea are ca obiect principal de activitate CAEN ... (vezi toată discuția)
Regim tva in cazul productiei neterminate in constructii miravisan miravisan Buna ziua , as dori sa stiu daca inregistrez productie neterminata in constructii pe baza unei situatii de lucrari interne ( in luna respectiva am cheltuieli ... (vezi toată discuția)