avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zilelor de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zilelor de concediu

Problema arata infelul urmator:

1. Sint angajat la o companie de mai bine de 2 ani
2. Am o problema medicala serioasa, la coloana.
3. Am anuntat compania ca vreau sa plec din firma din 15 martie anul curent.
4. Firma mi-a propus urmatoarele:
- pot sa plec de acum
- se trece incetarea contractului de comun acord
- mi se plateste salariul pina pe 15 martie anul curent

Aceasta propunere mi-a fost inaintata din cauza problemelor medicale care au inceput sa imi afecteze munca, si din dorinta firmei de a ma inlocui (ceva normal) cu cineva care sa poata face fata volumului de munca si de a nu-mi provoca probleme ulterioare fortindu-ma sa imi dau demisia.
Intrebarea mea este urmatoarea :

Zilele de concediu pentru anul in curs trebuie platite integral sau doar in functie de cat s-a muncit din anul curent ?
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 19:06, 11 Februarie 2010
Proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare cim si fisa postului inginer06 inginer06 Buna ziua, Lucrez intr-o firma IT in care am clar atributii prevazute prin Contractul Individual de Munca si fisa postului. De la o vreme incoace am inceput ... (vezi toată discuția)
Imi impune sa imi dau demisia alexmarcu alexmarcu Buna ziua , Angajatorul vrea sa ma forteze sa imi dau demisia , eu sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata iar firma are o clauza cu ajofm ( ... (vezi toată discuția)
Preavizul de 15 zile roska roska Buna ziua, Mi-am dat si eu demisia de la un angajator cu data de 19 feb.2009 in care am mentionat ca nu pot efectua cele 15 zile preaviz si angajatorul tot ... (vezi toată discuția)