avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Dacă am proprire pe salariu și mi se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Dacă am proprire pe salariu și mi se oprește deja ...

Buna seara! Dacă am proprire pe salariu și mi se oprește deja 50% din venit și doresc sa îmi înființez un PFA, mi se va pune proprie și pe contul de PFA?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:51, 18 Martie 2025
Daca PFA-ul va fi singura dvs. sursa de venituri,atunci vi se va pune poprire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca am 2 contracte de munca,poprirea pe salariu se ... BAMariaLavinia BAMariaLavinia Buna ziua! Daca am 2 contracte de munca,poprirea pe salariu se va face pentru ambele contracte,sau doar pentru unul singur?Momentan am doar 1 contract de ... (vezi toată discuția)
executare silita dublata ciobi2016 ciobi2016 Buna dimineata, Cum pot proceda impotriva unui executor judecatoresc care imi opreste mai mult de 50% din venituri? Mai exact,executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)