Buna ziua,
recent la sectorul 4 a fost impusa o taxa pentru parcare, chiar daca nu beneficiem de parcare pe domeniul public. In cazul meu, locuiesc la curte si parchez auto in curtea proprietate personala. Totusi la primarie mi se cere certificat de urbanism si inregistrare in CF a locului de parcare din curtea mea.
Este corect? trebuie sa delimitez un loc de parcare in curtea mea?
am fost in audienta si inspectorul care era acolo ... asta mi-a spus; mai mult acelasi lucru mi l-au dat si in scris la sesizarea facuta. asta am intrebat si eu: este curtea mea si pot parca oriunde vreau eu. Dar ei nu si nu
Acesta a fost raspunsul: "La depunerea noii solicitări vor trebui anexate declarația pe proprie răspundere semnată însoțită de documentele justificative, respectiv : autorizație de construire, planul vizat spre neschimbare (anexa la autorizația de construire) sau act de proprietate asupra spațiului, din care să rezulte existența spațiilor amenajate în scopul parcării autovehiculelor, astfel cum rezultă din autorizația de construire sau documentația de urbanism sau contract de vânzare cumpărare în care se specifică dobândirea locului de parcare însoțit de extras carte funciară/releveu/ plan de situație al imobilului vizat spre neschimbare în care să se regăsească reprezentarea locurilor de parcare, contract de inchiriere/comodat sau abonamentul anual pentru locul de parcare sau orice alt document relevant (după caz)."