avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, recent la sectorul 4 a fost impusa o taxa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, recent la sectorul 4 a fost impusa o taxa pentru parcare, ...

Buna ziua,
recent la sectorul 4 a fost impusa o taxa pentru parcare, chiar daca nu beneficiem de parcare pe domeniul public. In cazul meu, locuiesc la curte si parchez auto in curtea proprietate personala. Totusi la primarie mi se cere certificat de urbanism si inregistrare in CF a locului de parcare din curtea mea.
Este corect? trebuie sa delimitez un loc de parcare in curtea mea?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:27, 20 Martie 2025
Cum sa va ceara la primarie certificat de urmanism pentru localul de parcare din curte?
Cu cine ati discutat cu femeia de serviciu?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
w_v_w_v, utilizator
am fost in audienta si inspectorul care era acolo ... asta mi-a spus; mai mult acelasi lucru mi l-au dat si in scris la sesizarea facuta. asta am intrebat si eu: este curtea mea si pot parca oriunde vreau eu. Dar ei nu si nu
Acesta a fost raspunsul: "La depunerea noii solicitări vor trebui anexate declarația pe proprie răspundere semnată însoțită de documentele justificative, respectiv : autorizație de construire, planul vizat spre neschimbare (anexa la autorizația de construire) sau act de proprietate asupra spațiului, din care să rezulte existența spațiilor amenajate în scopul parcării autovehiculelor, astfel cum rezultă din autorizația de construire sau documentația de urbanism sau contract de vânzare cumpărare în care se specifică dobândirea locului de parcare însoțit de extras carte funciară/releveu/ plan de situație al imobilului vizat spre neschimbare în care să se regăsească reprezentarea locurilor de parcare, contract de inchiriere/comodat sau abonamentul anual pentru locul de parcare sau orice alt document relevant (după caz)."
Citesc pe internet si ma mir de ce fac cei de la sectorul 4.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorii sunt obligați să ofere și locuri de parcare gratuite? dacă da, conform cărei legi? marinescul marinescul Buna ziua, Exista vreo lege prin care se obliga dezvoltatorii de blocuri noi / complex rezidential, sa ofere si un numar de locuri de parcare gratuite? Am ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare autorizatie demolare/constructie URIAS URIAS Buna ziua Sunt propriatarul tabular a unei suprafete de teren situata in centrul unei localitati rurale. În anul 2010 primaria localitatii respective a emis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc să amenajeze o parcare cu plată in zona aeroportului. ... Georgiana.Ie Georgiana.Ie Buna ziua! Doresc să amenajeze o parcare cu plată in zona aeroportului. Care sunt documentele necesare? Va mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)