avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua. As dori un model de interventie in cadrul ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua. As dori un model de interventie in cadrul undei contestatii ...

Buna ziua. As dori un model de interventie in cadrul undei contestatii la CNSC. Noi am castigat dar procedura a fost contestata de cel de pe locul 2. As dori sa particip si sa imi exprim punctul de vedere in calitate de tert direct interesat.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 11:00, 18 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un model, o formulati dvs sau apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am participat la o licitatia si asocierea din care ... Hentza Business Srl Hentza Business Srl Buna ziua, am participat la o licitatia si asocierea din care fac parte a fost declarata castigatoare! Aceasta procedura a fost contestata. Exista varianta sa ... (vezi toată discuția)
Ofertant declarat castigator si condamnat ... Daniel Popescu Daniel Popescu X a venit la o procedura, la data deschiderii era condamnat in prima instanta, dar a uzat de caile de atat. Comisia de evaluare la declarat castigator. Y ... (vezi toată discuția)
Va rog raspuns urgent!!!!acces dosar achizitii publice victoriaa victoriaa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o procedura de achizitie publica, pana la semnarea contractului cu ofertantul castigator, ceilalti operatori ... (vezi toată discuția)