avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular S1 si A1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular S1 si A1

Buna ziua. Am lucrat in Germania cu contract de munca si am avut un apartament inchiriat. Sotul meu a locuit cu mine, el venind in delegatie in Germania. Acum intentionez sa ma intorc in tara si am fost la autoritatile din Germania si acestea ii cer sotului meu formularul S1 si A1. Pana acum nu au fost mentionate aceste formulare. Mi-au cerut formulare pe toata perioada cat am stat acolo, 2023-2025. Ce as putea sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 18 Martie 2025
A1 se obtine de la Casa de Pensii , in anumite conditii.

Emiterea Formularului S1 se va face de către Casa de Asigurări de Sănătate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile formulare europene a1 si s1 JohnsonCR JohnsonCR Sunt sofer profesionist si muncesc pe baza unui contract de munca inregistrat in Estonia, la o companie din Danemarca. Prin natura munci, strabatem toata ... (vezi toată discuția)
Formular s1 conditionat, mai nou, de a1 AlexandraGeorgiana AlexandraGeorgiana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pe cine trebuie sa dau in judecta in situatia descrisa mai jos? Casa Nationala de Sanatate, CASMB sau Casa de ... (vezi toată discuția)
Formularul e 109 costin alina costin alina Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)