avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completarea raportului de gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completarea raportului de gestiune

Buna ziua .Doresc sa aflu ,referitor la completarea raportului de gestiune ,in situatia in care nu exista intrare sau iesire de marfa ,,deci soldul ramane acelasi mai multe zile la rand, este obligatoriu sa mai fie completat ptr acele zile in care nu exista miscare de marfa .
Scuze ,am uitat sa specific ,este vorba de un magazin de desfacere cu amanuntul
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:42, 18 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Se completeaza doar atunci când apar mișcări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de gestiune zilnic MISKI MISKI Daca firma este cu vanzare de termopane, alarme si accesorii auto trebuie sa completez raportul de gestiune zilnic ptr. oricare intrare de marfa cu factura fie ... (vezi toată discuția)
Raport de gestiune zilnic ADI.D ADI.D Buna ziua,as dorii sa ma ajutati si pe mine,cu o problema contabila,cum se completeaza raportul de gestiune zilnic,si daca aveti sa-mi atasati un model ... (vezi toată discuția)
Registru de casa si raportul de gestiune BRANDY_B BRANDY_B Buna,am si eu o nelamurire!!registrul de casa se completeaza in dublu exemplar ,adik cu indigo?la fel se procedeaza si cu raportul de gestiune zilnic? (vezi toată discuția)