avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Bună ziua cum pot face o cerere la cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Bună ziua cum pot face o cerere la cedo

Bună ziua cum pot face o cerere la cedo
O cerere la CEDO se poate face după epuizarea cailor de atac ,una dintre condiții ar fi ca dvs sa va fi judecat într un proces .Șansele oricum sunt mici,durează foarte mult iar CEDO nu este o instanta care sa rejudece cauza dvs ci doar verifica eventuale incalcarî ale unor drepturi prevazute în Convenție.Primul pas ar fi sa analizați împreună cu un av speta dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 87 alin 1 Teodor Popa Teodor Popa Buna ziua am fost condamnat la 11 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere pt o infraciune art 87 alin 1 am facut recurs si am castigat au casat ... (vezi toată discuția)
Cum formulez o plângere la cedo? vă rog să îmi explicați ... Nando0101 Nando0101 Cum formulez o plângere la Cedo? Vă rog să îmi explicați pas cu pas, Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)