avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Soția mea are o sesizare că a lucrat când era ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Soția mea are o sesizare că a lucrat când era pensionara gradul doi...

Buna seara soția mea are o sesizare că a lucrat cînd erea pensionara gradul doi și i sa trimis dosarul la institutul national de expertize medicale pentru revizuire care este termenul legal sa o cheme sau așteaptă pina in decembrie cin atunci este dată să facă un an
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 19 Martie 2025
Ati mai avut un topic legat de aceasta problema
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

soția mea a lucrat că bona la o familie timp de 4 ... Enache Nicolae Enache Nicolae Buna ziua soția mea a lucrat că bona la o familie timp de 4 ani fără contract de muncă fiind pensionară pe caz de boală gradul doi acum o persoană vrea ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de invaliditate stelyan stelyan buna ziua....am 44 de ani si de 18 ani sunt pensionat medical (tbc) iar de 5 ani sunt cu gradul 1 de invaliditate....recent am avut revizuirea la comisia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua soția mea este pensionară gradul 2 si a lucrat că ... Enache Nicolae Enache Nicolae Buna ziua soția mea este pensionară gradul 2 si a lucrat că bona timp de 4 ani in aceasta perioada cînd lua și pensie și o persoană vrea sa ii facă ... (vezi toată discuția)