avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce trebuie facut pentru deblocare unui card debit de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce trebuie facut pentru deblocare unui card debit de la o banca ...

Ce trebuie facut pentru deblocare unui card debit de la o banca in cazul in care titularul a gresit codul PIN el fiind bolnav apoi boala s-a agravat este imobilizt la pat,avem procura specila pe care banca nu accepta este nevioie de bani pentru azilnoul domiciliu.
Rugati banca sa va indrume, insa rezolvarea difera in functie de cine anume incearca deblocarea cardului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea confidentialitatii de catre ing radu_co radu_co Buna ziua, am si eu o nelamurire. Acum 2 saptamani am aplicat online pentru emiterea unui card la banca Ing. Nu am fost contactat cand a fost emis chiar ... (vezi toată discuția)
Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ... Robi220 Robi220 Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate ... (vezi toată discuția)
Procura notariala cora1 cora1 Buna ziua, Mama mea este bolnava de Alzheimer faza moderata si in ultima vreme simptomele bolii s-au agravat. Necesita supraveghere permanenta si o solutie ... (vezi toată discuția)