avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum platesc arenda daca arendatorul nu mai vrea banii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum platesc arenda daca arendatorul nu mai vrea banii?

Buna ziua!
Noi poate avem o situatie fara precedent! :)) sunem arendasi si am considerat ca am platit arenda anual, avand in vedere ca i-am dat bani arendatorului cu chitanta, pe care am scris plata achizitiei terenului, ca asa a fost intelegerea, daca nu ne vinde terenul atunci banii raman pentru arenda. E! Arendatorul nu mai recunoaste si a cerut anularea contractului in instanta. Cum pot sa ii trimit banii pe ultimii 3 ani, din nou, daca nu am contul lui si el nu ii vrea ( doreste anularea contractului pentru ai vinde altcuiva, la care are datorii)
Cel mai recent răspuns: Adriana Crasta , utilizator 15:38, 22 Martie 2025
Incercati sa depuneti prin procedura ofertei de plata.
K, m-am informat ce inseamna Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am ajuns in pasul in care arendasul si arendatorul ... Myshtic Myshtic Buna seara. Am ajuns in pasul in care arendasul si arendatorul trebuie sa se prezinte la notar pt a se incheia actele de vanzare-cumparare asupra terenului. ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a platit banii din contractul de arenda giovanni72 giovanni72 Buna ziua, am facut un contract de arenda eu in calitate de arendator cu o societate comerciala S.R.L IN CALITATE DE ARENDASI . Contract din 2012 pina in 2014. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa vand un teren de 7h , teren agricol . am ... Cristian0794 Cristian0794 Buna ziua. Vreau sa vand un teren de 7h , teren agricol . Am avizele finale ,am facut toata procedura de vanzare a terenului . preemptorul si a exercitat ... (vezi toată discuția)