avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce trebuie să depun pentru o Întreprindere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce trebuie să depun pentru o Întreprindere Individuală la sfârșitul anului fiscal?

Bună ziua! Aș dori să știu ce trebuie să depun pentru o Întreprindere Individuală la sfârșitul anului fiscal? Sunt la început de drum, îmi țin singură contabilitatea, iar anul acesta este primul an când trebuie să îmi depun documentele. Vă rog frumos să mă lămuriți care sunt pașii. Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:39, 19 Martie 2025
În timpul anului trebuie sa aveți registrul de incasari si plati completat iar acum, pentru anul anterior, veți completa și depune declaratia unica și veți completa registrul de evidenta fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Frizerie intreprindere individuala cu doua locuri ale activitatii paultrefu paultrefu Buna seara! Am o frizerie intreprindere individuala si de curand am mai deschis un punct de lucru. Eu imi tin singur contabilitatea. Intrebarea mea este: Ce se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)