avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am o pensie de 3400 lei și soția a decedat ce ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am o pensie de 3400 lei și soția a decedat ce șanse de ...

Daca am o pensie de 3400 lei și soția a decedat ce șanse de pensie de urmaș am?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:28, 20 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate sansele , dar aveti in vedere ca veti primi 50% din punctajul sotiei si va trebui sa renuntati la pensia dvs . Daca e convenabil , trebuie sa solicitati asta Casei de Pensii .
Sansele sunt de 100%.
Problema este ca sotia d-voastra sa fi avut dreptul la o pensie mai mare de 6,800 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de pe urma sotului ? viomitrea viomitrea Buna ziua, sunt o pensionara la limita de virsta ,cu o pensie de 800 de lei ,. Mentionez ca dupa o casatorie de 43 de ani, mi-a murit sotul acum un an de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas perianumarieta perianumarieta Buna ziua,tatal meu a murit acum 14 ani,mama are pensie mica ,nu mi aduc aminte cat,i s a zis ca nu are dreptul la pensie de urmas,de pe urma sotului,e ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas laslau laslau intrebarea mea este daca mama mea poate renunta la pensia ei in favoarea pensiei tatalui meu decedat care avea o pensie mai mare (vezi toată discuția)