avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am avut o experiență neplăcută cu un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am avut o experiență neplăcută cu un retur pe ...

Bună ziua!
Am avut o experiență neplăcută cu un retur pe o platformă online unde se vând diverse produse.
Produsul respectiv nu era vândut expres de firma ce deține platforma online ci de un partener/furnizor.
A trebuit să aștept 2luni, și azi mi s-a confirmat ca o sa primesc banii înapoi pe un produs returnat.
Vă rog să îmi ziceți dacă este legal acest lucru. Dacă nu, ce demersuri aș putea face?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrei01010101 , utilizator 08:36, 20 Martie 2025
Buna ziua

Nu, nu este normal ce vi s-a intamplat.

Conform legii, vânzătorul este obligat să ramburseze toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, fără întârziere și nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de cererea de retur.

Faceti reclamatie la ANPC. Se poate si online: [ link extern ] /
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Pot comerciantii online sa nu returneze costul transportului ... catalingeangos catalingeangos Am achizitionat un produs online care a costat 849 lei, iar pe site scrie transport gratuit. Cand am primit factura, scrie 849 lei pret produs, +30 lei ... (vezi toată discuția)
Restituire bani comerciant - produs defect Betty06 Betty06 As vrea sa stiu daca un comerciant imi poate refuza restituirea banilor atunci cand returnez un produs cumparat deja defect de la el. Mentionez ca am cumparat ... (vezi toată discuția)