avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PENSIA!! Bună ziua! Va rog să mă ajutați. Sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PENSIA!! Bună ziua! Va rog să mă ajutați. Sunt bolnava și nu ma pot ...

Bună ziua! Va rog să mă ajutați. Sunt bolnava și nu ma pot deplasa din Germania către România. Cardul meu BT unde primeam pensia a fost anulat deoarece am fost păcălita apoi fraudata. Am card aici la Volksbank. Întrebarea mea este, se poate transfera pensia pe cardul din Germania, fără ca eu sa ma deplasez pana În România?
Plus dacă mă puteți ajuta cu pensia din Italia, nu o pot recupera de aproximativ 2 ani, persoana care s-a ocupat de actele mele efectiv mă ignora și nu ma ajuta eu neștiind ce și unde trebuie sa apelez sau ce sa fac. Menționez ca am 75 de ani și în prezent mă lupt să îmi pot lua pensiile.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
Firici Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:55, 20 Martie 2025
Pensia poate fi virată pe cardul din Germania, însă pentru această procedură trebuie să împuterniciți pe cineva cu procură specială. Cât privește pensia din Italia, trebuie să dați mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca ... Razvan2244 Razvan2244 Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca pacalindu-ma ca a facut inainte transferul pentru ai cumpara acel bilet si nu vrea sa imi mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Pensia mamei Bogdan_77 Bogdan_77 Buna ziua, as vrea sa va prezint urmatoarea situatie si totodata as aprecia un sfat care sa ma scoata din incurcatura. Mama mea este in imposibilitatea de a se ... (vezi toată discuția)