avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru depunerea dosarului de pensionare pot apela la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru depunerea dosarului de pensionare pot apela la serviciile ...

Pentru depunerea dosarului de pensionare pot apela la serviciile unor persoane autorizate sau trebuie să merg eu personal să predau dosarul? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 08:20, 21 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să depuneți personal cererea și actele doveditoare.
Puteți împuternici o persoană de încredere prin procură perfectată la notar, dacă nu vă puteți deplasa personal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa depuneti si electronic pe portalul CNPP, dupa ce va faceti cont.
Lista actelor necesare o gasiti pe site, le scanati si le atasati. Primiti pe mail numarul de inregistrare.
In termen de 5 zile e posibil sa va ceara si predarea dosarului fizic sau completarea cu alte acte.
Eu m-am dus la ghiseul CJP dupa doua zile din proprie initiativa, sa scap de originale si sa vad daca totul e OK.
Dupa 45 de zile am primit decizia.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2025
GMD66, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)
Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este ... Ibag1984 Ibag1984 Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este luată în considerare de judecător. (vezi toată discuția)
Termenul legal de raspuns pt. o cerere depusa la casa nationala de pensii. dumitrudd dumitrudd Am depus o cerere(sesizare) la Casa Nationala de Pensii in data de 13.03.2013 pe adresa lor de mail.Este adevarat ca daca nu primesc nici un raspuns in termen ... (vezi toată discuția)