avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara,am urmatoarea speța.Tatal meu a girat cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara,am urmatoarea speța.Tatal meu a girat cu proprietatea ...

Buna seara,am urmatoarea speța.Tatal meu a girat cu proprietatea o line de credit pentru o firma.Administratorul firmei,nu si-a platit linia de credit.Contractul de credit a fost semnat pe 13.06 2023,intre timp pe 14 august 2024 tatal meu a decedat.In data de 13 .03.2025 a primit o somatie de la executor cu termen de 1 zi pentru a achita suma de 112520 ron.Titlul executor este datat 13.02.2025.Ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cristian 1984 , utilizator 16:56, 21 Martie 2025
Trebuie făcută o contestație la executare. Termenul e de 15 zile de la comunicarea actului de executare. Deci, sunteți încă în termen.
Buna ziua,multumesc de raspuns,cu ce motiv se face contestatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita garant ipotecar bcu bcu Buna. As avea nevoie de putin ajutor. Apartamentul unei persoane din familia mea a fost girat la banca pentru un credit contractat de o firma al unei alte ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristinanerin cristinanerin Buna ziua! As dori sa cer si eu un sfat in legatura cu o executare silita in curs de desfasurare, pe scurt in urma unei linii de credit pe care mama mea a ... (vezi toată discuția)
Recuperatori disperati ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare: Am avut o firma prin care am luat de la banca o linie de credit. Am girat cu casa si masina. ... (vezi toată discuția)