avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Victima frauda Telegram
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Victima frauda Telegram

Victima frauda telegram
Buna ziua, joi 20.03 am fost contacta pe aplicatia telegram de o persoana necunoscuta daca vreau sa particip la cateva sarcini online, oferind recenzii unor hoteluri, sali de sport pentru a creste popularitatea acestora, in schimbul unor “ recompense” in bani( 5 lei, 10, 50)
Am acceptat si pentru a continua o noua sarcina trebuia sa depui o anumita suma de bani intr-un anumit cont bancar( Revolut), am ajuns sa depun 200 de lei, urmand sa fiu redirectionata de alt bot cu un anumit cod de sarcina asa se numea, iar pentru a finaliza toata sarcina de lucru trebuia sa mai depun 660 lei . Toata suma s-a transferat intr-o platforma de cryptomonede. Vazand ca am ajuns sa pierd suma 880 lei am incercat sa le explic ca vreau sa retrag banii depusi de mine si ca nu mai vreau absolut niciun comision. Au spus ca nu se poate si ca trebuie sa mai adaug pe cont 2050 lei, pentru a retrage toata suma depusa am acceptat. Intrebarea este , se mai pot recupera banii ? Si ce am de facut in continuare
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Eu 11 , utilizator 19:04, 30 Martie 2025
Am pățit ceva asemănător ,tot așa m-au prins cu sume mici de 20 roni,pentru aprecieri date unor conturi de Instagram apoi îmi dădea să fac niște taskuri cu depuneri în diferite conturi de Revolut
Suma era destul de mare și când am spus ca nu mai depun au zis că nu pot primi banii dacat dacă depun toți banii(încă 2880) să primesc banii mei plus încă 40%
Am sunat la bancă dar nu am putut recupera nimic,căci se făcuse transferul
Mare grijă,nu da nimeni bani pe “ochi frumoși “
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banca v-a dat un termen de rezolvare? Sau pur si simplu, au apreciat negativ aceasta situatie?
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator

Bia12345@ a scris:

Banca v-a dat un termen de rezolvare? Sau pur si simplu, au apreciat negativ aceasta situatie?

Timp de o saptamana nu au facut nimic,doar mi-au blocat tot:aplicația,cardul mie și familiei mele.Mai bine nu anunțam banca,Acum am de umblat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pot fi amendata de către fisc pentru o suma care ... Ramonaioannaa Ramonaioannaa Buna ziua! Pot fi amendata de către fisc pentru o suma care nu a întrat în contul meu? Am depus o suma în contul unui domn, spunandu.mi ca pot câștiga ... (vezi toată discuția)
Vanzare lucrari / artwork-uri digitale pentru cryptomonede unknownamethyst unknownamethyst Buna ziua! Daca eu sunt un artist digital si imi pun lucrarile pe site-urile de tip NFT pentru a fi scoase la licitatie pe cryptomonede sau vandute tot pe ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)