avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu am dosar atribuit la cererea de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nu am dosar atribuit la cererea de chemare in judecata

Avocata mea a trimis pe posta o cerere de chemare in judecata pe speta de civil acum 7 luni. A trimis-o la Judecatoria din orasul meu. Insa, pe portalul instantelor, eu reclamanta nu apar cu un dosar inregistrat la Judecatorie, desi au trecut 7 luni! Nu vorbesc de termen, eu nu am dosar inregistrat pe portalul instantelor. Exista asemenea situatii? Din pacate, Avocata nu a trimis plicul cu confirmare de primire, ca sa stim macar daca plicul a ajuns la registratura. Ce pot face ca sa aflu daca s a atribuit un numar de dosar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
gabideaconeasa, utilizator
Av dvs ar trebui sa verifice.In max 1,2 zile de la înregistrarea dosarului apare și nr de dosar pe portal just.Sau nu a trimis,sau s a pierdut(greu de crezut).Nu trebuia sa așteptați 7 luni ,ceva e în neregula..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Citare in executarea silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun ... (vezi toată discuția)
Avocat sau țepar? adam999 adam999 Bună ziua și bine v-am găsit. Am o problemă destul de delicată la care nici acum n-am reușit să găsesc vreo explicație. De aproape 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)