avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie, întreținere și testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie, întreținere și testament

Suntem un frate și o sora, Părinții au donat o parte din casa surorii ear a doua parte o lasă tot surorii printr-un contract de intreținere.
Apoi fratelui de la ambii părinți i sa făcut la notar cate un testament.
Cei revine fratelui în acest caz?
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2025
Valenben, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 23 Martie 2025
Ce i s-a lăsat prin testament daca nu încalcă rezerva succesorala și surorii și jumătate din ce mai aveau parintii daca nu e inclus în testament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata divortat decedat -partaj minori la bunurile parintilor alexandina alexandina Buna seara. Suntem intr-o situatie foarte complicata.Fratele a decedat in urma cu o saptamana.A locuit in timpul casatoriei la parintii mei.In urma cu 2 ani au ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Mostenire xl domnul_01 domnul_01 Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti in privinta unei mosteniri, cum sa fac mai bine si mai economic. Socrul meu a decedat . El mostenea impreuna cu doua ... (vezi toată discuția)