avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... HARTUIRE/DISTRUGERE BUNURI VECIN usa in usa.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

HARTUIRE/DISTRUGERE BUNURI VECIN usa in usa.

Buna Ziua, sunt hartuita permanent, incepand din anul 2021 de vecinul de apartament, usa in usa cu mine. Am depus la politie nenumarate petetii (online) si plangeri. Nu s-au solutionat. Sunt pe cale sa imi vand casa (apartamentul, munca mea de 20 ani) pentru ca nu sunt ajutata de Politie. In ultimul an s-a agravat, mi-a distrus yala, mi-a distrus cutia postala, usa... Ce sa fac? Va rog frumos sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:31, 27 Martie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Înscrieți-vă în audiență la comandantul secției la care ați depus plângerea. Nu e un dosar cu autor necunoscut, nu are nicio scuză polițistul care se ocupă de caz.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Memoriu adresat direct lui Predoiu; nu vă mai complicați cu șefuți și șefuleți. În memoriu descrieți pe larg toată situația. În final menționați că, dacă nu se rezolvă, pe șeful secției de poliție respectiv, și pe ministru personal, îi veți chema în instanță pentru neglijență în serviciu. Predoiu va pune o rezoluție pe memoriu, care va veni "de sus în jos", la șeful secției de poliție, care șef va trebui să raporteze ce a făcut, de data asta șefilor, de care îi este frică. Și asta nu le place deloc "șefilor".
O trimiteți cu scrisoare cu confirmare de primire.

Andreeasmel a scris:

Buna Ziua, sunt hartuita permanent, incepand din anul 2021 de vecinul de apartament, usa in usa cu mine. Am depus la politie nenumarate petetii (online) si plangeri. Nu s-au solutionat. Sunt pe cale sa imi vand casa (apartamentul, munca mea de 20 ani) pentru ca nu sunt ajutata de Politie. In ultimul an s-a agravat, mi-a distrus yala, mi-a distrus cutia postala, usa... Ce sa fac? Va rog frumos sa ma ajutati.

Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
hotumattua, utilizator
Probabil că nu face din Considerente că are probleme psihice. Ar trebui să aveți în vedere că răzbunarea lui poate avea la bază, că l-ați deranjat cu ceva
Am trimis deja 6 petitii online, care merg catre toate directiile DGMB. Politia nu a intreprins nimic.
Nu l-am deranjat cu nimic. Asteptam o solutie. A hartuit anterior alte femei care locuiau in bloc, in acelasi mod. Fara motiv.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Ce poti face impotriva unui politist care nu se tine de treaba licopodicum licopodicum Mai exact, in urma cu ceva timp un vecin binevoitor, beat fiind a inceput sa loveasca fara nici un motiv,cu nesat, la ora 3 dimineata, usa apartamentului meu. ... (vezi toată discuția)