avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... HARTUIRE/DISTRUGERE BUNURI VECIN usa in usa.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

HARTUIRE/DISTRUGERE BUNURI VECIN usa in usa.

Buna Ziua, sunt hartuita permanent, incepand din anul 2021 de vecinul de apartament, usa in usa cu mine. Am depus la politie nenumarate petetii (online) si plangeri. Nu s-au solutionat. Sunt pe cale sa imi vand casa (apartamentul, munca mea de 20 ani) pentru ca nu sunt ajutata de Politie. In ultimul an s-a agravat, mi-a distrus yala, mi-a distrus cutia postala, usa... Ce sa fac? Va rog frumos sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:31, 27 Martie 2025
Poate incercati cu polițistul de proximitate. In general sunt afișate pozele lor și Nr de telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Ce poti face impotriva unui politist care nu se tine de treaba licopodicum licopodicum Mai exact, in urma cu ceva timp un vecin binevoitor, beat fiind a inceput sa loveasca fara nici un motiv,cu nesat, la ora 3 dimineata, usa apartamentului meu. ... (vezi toată discuția)