avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Poate d-na polițist care s a ocupat de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Poate d-na polițist care s a ocupat de cercetarea ...

Bună ziua! Poate d-na polițist care s a ocupat de cercetarea dosarului accidentului meu rutier, (eu sunt victima), sa-mi ceara copie după contractul cu prima mea avocata, la care am renunțat între timp? Daca da, in baza carri legi? Basca ca ma ameninta ca daca nh i-o dau, va clasa dosarul. Mulțumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:27, 24 Martie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se da contractul de asistență juridica ci împuternicirea avocatiala care se depune de avocat la dosar.
Daca are împuternicirea avocatiala este suficient și este un abuz sa ceară contractul cu avocatul.
Vorbiți cu avocatul dvs.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns! Și fostei doamne avocat i s a cerut, tot de către dna polițist același lucru. Știam ca în aceste situații doar un domn procuror emite o ordonanță. Replica d-nei politis a fost ca nu aveam cum sa am un contract pt ca eram în coma. I am replicat ca mama mea a semnat acel contract pt ca acțiunea s a făcut în zilele imediat după accident, când da, eram în coma, dar știu ca au dreptul rudele sa semneze pt noi, victimele, mai ales că eu eram în coma.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
andamanea, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un abuz evident al politiei.
Ei nu prea știu legea decât în penal și nici acolo nu sunt chiar specialiști fata de avocati.

Puteti invocă prin avocat confidențialitatea contractului.

Sa sesizeze avocatul si Ministerul de Interne.
Este un avocat ministru și trebuie sa știe ce va zic eu.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare Mihai veres Mihai veres In cazul unui accident cu vatamare corporala din culpa cu spitalizare peste 90 de zile (o batrana de 80 de ani cazuta la coborare si acrosata usor) s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la un avocat alexadana alexadana In luna septembrie am angajat un avocat care sa ma reprezinte intru-un dosar penal in caresora mea este victima unui accident rutier.Am ajuns la o intelegere ... (vezi toată discuția)
Avocat "in teren" fara imputernicire ngs ngs Buna ziua..! speta: accident cu victima lovita pe trecerea de pietoni. zero zile ingrijiri medicale. avocatul x, prieten al victimei, il suna pe sofer, la o ... (vezi toată discuția)