avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura-imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura-imputernicire

Am o nelamurire cum se face [scrie ] o inputernicire ?
Vreau sa se ocupe mama mea de un act in tara pt ca ma aflu in strainatate , si tot pe forum am aflat ca pot sa fac si de la ambasada direct sa nu mai trebuiasca traduse...etc.
Problema este ca nu am facut pina acum procura ce trebui sa scriu in ea?
multumesc pt ajutor .
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:21, 13 Februarie 2010
Mergeti la ambasada si acolo o sa gasiti serviciul consular care poate sa va faca aceasta procura.
Daca nu rezolvati acolo, atunci orice notar din Italia va poate face aceasta procura numai sa-i spuneti cu ce anume vreti sa o mandatati pe mama, dupa care o trimiteti in tara unde urmeaza a fi tradusa la un traducator autorizat care se va ocupa de toate formalitatile pentru a o putea folosi.
Atentia, procura trebuie sa fie explicita, adica sa se mentioneze exact unde trebuie sa va reprezinte ( institutia ), ce sa ia si ce sa semneze in numele d-voastra.
Daca este facuta la ambasada nu mai e nevoie de traducere ,daca ma ajuta acolo ..bine ar fii.
multtumesc mult .:)
Va vor ajuta (contra cost evident) - pentru ca sunt obligati. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Procura notariala tynyty tynyty Buna ziua, Doresc sa aflu modalitatea cea mai simpla de a face o procura notariala pentru ca sa o pot reprezenta pe mama mea, care e plecata in Italia, in ... (vezi toată discuția)
Procura imputernicire ElenaTrofin ElenaTrofin Ma poate ajuta cineva cu niste informatii?Am nevoie de o Procura(imputernicire) prin care sa o reprezint pe mama mea intr-o succesiune.Problema e ca mama este ... (vezi toată discuția)