avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am facut succesiunea dupa decesul sotului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am facut succesiunea dupa decesul sotului meu, suntem ...

Buna seara. Am facut succesiunea dupa decesul sotului meu, suntem 3 mostenitori, eu si 2 copii. Vrem sa trecem autoturismul pe numele unuia din copii, cel care ne s si trimis banii pr cump lui.Precizez ca ambii copii au domiciliul in strainatate.
Va rog sa mi spuneti, ce acte pot intocmi pt a inregistra autoturismul doar pe numele unui din copii.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:29, 30 Martie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți succesunea și partajul, iar la partaj mașina să fie atribuită acelui copil.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu mențiunea ca actul de partaj trebuie semnat de toți 3.
Asta înseamnă fie sa vina copiii personal, în țară, fie sa trimită de la Ambasada sau Consulat procuri pentru semnarea actului de partaj.
Daca copii au domiciliul în străinătate cum va arăta talonul mașinii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire auto silvia cladian silvia cladian Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de modalitatea de a crea o procura in ceea ce priveste un autoturism.Mama mea a achizitionat un urma cu 14 un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi sunt necesare pt a iesi din tara? minor Soricutza Soricutza buna seara.... as vrea sa stiu si eu ce acte imi trebuie pt a iesi din tara in cazul in care sunt minora? vreau sa plec din tara peste o luna dar nu cu ... (vezi toată discuția)