avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Situatia mea este putin mai diferită cel ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Situatia mea este putin mai diferită cel putin din ...

Bună ziua. Situatia mea este putin mai diferită cel putin din punctul meu de vedere de aceea am mare nevoie de ajutor. Situatia este in felul următor.
Casa in care locuim impreună cu sotia o vindem si până in luna august 2025 trebuie sa ne achite cumpărătorul valoarea casei. (Mentionez ca o parte din bani i-am primit si acesti bani i-am dat avans la un apartament impreuna cu sotia) Asa ne-am inteles cu cumpărătorul. Intre timp eu divortez . Cum trebuie să procedez ca să primesc si eu partea mea de bani din casa vândută? Cu sotia nu mă inteleg dacă s-ar putea ar lua ea toti banii si eu nimic. Nu vrea să împărţim banii pe care trebuie să -i mai primim jumate jumate. Ce si cum mă sfătuiti să fac? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 12:24, 25 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti un partaj pe cale judecatoreasca. Pare a fi singura varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj complicat?! ContSters271762 ContSters271762 In anul 2011 s-a pronuntat divortul, atunci nici unul dintre soti nu a cerut partaj. Sotia cu 2 copii s-a mutat din casa construita impreuna, si a lasat si ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj SofianZanfir SofianZanfir Buna ziua, Din pacate trebuie sa trec printr-un proces de divort cu partaj al bunurilor comune dobandite in timpul casniciei, principala mea problema ... (vezi toată discuția)
Partaj gena_b gena_b Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)