avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Întrebare privind ședințele consiliului local în ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Întrebare privind ședințele consiliului local în baza OUG 57/2019

Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați cu o lămurire legată de Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 privind Codul administrativ. Mai exact, doresc să înțeleg dacă ședințele consiliului local pot fi închise publicului.

Știu că, în cazul ședințelor comisiilor de specialitate, legea prevede posibilitatea desfășurării „cu ușile închise”. Însă mă întreb dacă există situații în care și ședințele consiliului local pot fi secrete sau nepublice.

Există alte acte normative care pot reglementa sau justifica închiderea unei ședințe publice a consiliului local?

Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns și pentru sprijin!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem un salariat care este consilier local in cadrul ... raluca.dumitru raluca.dumitru Buna ziua! Avem un salariat care este consilier local in cadrul unei comune si este convocat la sedinte periodice. Intelegem ca este invoit de drept, dar va ... (vezi toată discuția)
Daca comisia de disciplina este neconstitutionala, cum poate ... VivieneV VivieneV Daca comisia de disciplina este neconstitutionala, cum poate fi sanctionat un functionar public? (vezi toată discuția)
Articolul 61 privind indemnizația de consilier local,din ordinul ... nelufloca nelufloca ARTICOLUL 61 privind Indemnizația de consilier local,din Ordinul 25/2021 pentru aprobarea modelului orientativ al statutului unităţii ... (vezi toată discuția)