avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Articolul 138 scutire tva directiva 2006
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Articolul 138 scutire tva directiva 2006

Referitor scutire tva.Doresc sa achizitionez niste marfa de la un furnizor extern iar el mi-a emis o factura in euro cu tva zero si a specificat pe factura : VAT Conditions: 138 : Article 138 de la directive 2006/112/CE. Ce inseamna acest lucru ? eu fiind platitor de tva in Romania . Cum calculez eu pretul de vanzare catre clientii mei? Cum fac nota de receptie ?adaug sau nu tva 19 ?
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
mitika255, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog lamuriti-ma raoul23 raoul23 am 2 intrebari care cantaresc enorm de mult in activitatea mea.detin o societate in romania platitoare de tva.activitatea societatii mele este comert cu ... (vezi toată discuția)
Justificare scutire tva pentru export. olf olf O firma di romania exporta o anumita cantitate de marfa intr-o tara non UE pentru care incaseaza suma integrala. In momentul receprionarii marfii de catre ... (vezi toată discuția)
Nota de debit MadiTzu MadiTzu Buna ziua. Am primit de la un furnizor intracomunitar o nota de debit. E prima data cand intalnesc un astfel de document si nu stiu cum sa il inregistrez in ... (vezi toată discuția)