avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este normal să am o poprire pe conturi pentru o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este normal să am o poprire pe conturi pentru o datorie pe care ...

Este normal să am o poprire pe conturi pentru o datorie pe care nu am făcut-o eu.,iar acea poprire să se facă doar pe baza CNP -ului, fără o hotărâre judecătorească sau înștiințare???
Buna ziua,

Poprirea se face daca sunteti debitor, coplatitor sau girant. In cazul in care nu aveti nicio legatura cu dosarul executat puteti face contestatie la executare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de izvorul obligatiei de plata. Aveti 15 zile sa o contestati de la data cand ati aflat de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant pucca20_2004 pucca20_2004 Buna ziua, in 2004 am girat pe cineva, in 2014 m-am trezit ca sunt executat silit deorece cel pe care am girat nu a platit ratele, banca nu m-a instiintat de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)