avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare. Eu am intrebat casa de pensie Iasi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare. Eu am intrebat casa de pensie Iasi cum pot ...

Stagiu de cotizare. Eu am intrebat casa de pensie Iasi cum pot sa obtin de la ei un rezumat cu total ani lucrati in Romania . Si mi.au zis sa fac o cerere. Intreb comunitatea: cerere , ce fel? Exista un modul de cerere de la ei unde completez eu ? Sau fac un mail nou prin care cer in scris ca as vrea acest rezumai ani servici , atasand copia cartii de munca cu toate paginile ? Plus copia cartii de identitate romaneasca pe care am avut-o ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Daniela Trento , utilizator 15:04, 27 Martie 2025
Daaaa super multumesc muuult. Ce rapiditate . Suntetiminunat domnule !! Am vazut formularul il voi descarca , printa , si il voi completa manual apoi il scanez si il trimit mail la iasi.oricum ma duc personal la ei in aprilie . Sunteti minunat si apreciez rapiditatea raspunsului . Va salut cu respect din Trento .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie- gr a 2 de munca ElenaVartic ElenaVartic Pe decizie din 12.2008 are 41 ani, 16 zile stagiu total, cu punctaj de 0.91173, pensie 624 din 01.01.2009, 19 ani, 3 luni si 22 zile grupa a doua de munca- ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii intra in calculul pensiei? corneliadarie corneliadarie Bună ziua, Am următoarea situație: în martie 2012 am fost concediată din motive neimputabile mie (reducere posturi) și am primit 6 salarii brute ... (vezi toată discuția)