Buna ziua. Am o situatie ,am folosit cardul si contul bancar a fiului meu pentru a depune in mod regulat, numerarul generat de la firma pe care detin. si a carui conturi sunt proprite si nu pot depune numerar. Acum, banca, s-a sesizat si cere fiului meu explicatii, facturi, contracte care sa ateste sumele depuse si tranzactionate. Cum explic bancii ca am folosit contul filului meu pentru aceste tranzactii? Multumesc.
V-ati bagat fiul intr-o mare belea … si pe dvs. , la fel … Si chiar daca banca va intelege ce si cum , tot nu-l absolva . Binenteles ca puteati depune in conturile poprite bani , doar ca acestia ar fi plecat la creditori . Ar fi bine sa apelati la un avocat , specializat pe fiscalitate , sau litigii intre firme ( depinde cine sunt creditorii dvs. ) , ca nu e de gluma … Eu nu sunt jurist , dar ar cam semana a spalare de bani .
Blocare cont
ivanov teodora
sunt restantier la o banca si mi sa pus oprire pe cardul de salariu la tot contul pana la achitare este corect avand in vedere ca nu am fost instiintata sub ... (vezi toată discuția)