avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine întocmește actul adițional la contractul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine întocmește actul adițional la contractul de munca?

Buna ziua,
Am semnat un contract cu un contabil pentru un SRL cu activitate transport taxi și acum am nevoie sa întocmesc un act adițional la contractul de muncă și contabilul refuza sa l întocmească pe motiv că tb sa i dau bani in plus pentru asta. In contractul semnat cu contabilul este stipulat faptul că acesta tb sa se ocupe și de " ținerea evidenței locurilor de muncă și îndeplinirea tuturor obligațiilor formale și administrative pentru corecta gestionare a raporturilor cu personalul direct angajat și ținerea evidenței dosarelor de personal" Întrebarea mea este: cine se ocupa de întocmirea acestor acte? Eu habar nu am cum se întocmește un act adițional și credeam că cel care se ocupa este contabilul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 27 Martie 2025
In general, cei care se ocupa de resurse umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula calcul salarial, bonus salarial TSorin TSorin Buna seara. As dori, daca se poate, sa-mi spuneti ce lege( legi) pot invoca pentru a cere formula de calcul al salariului si al bonusului (la atingerea ... (vezi toată discuția)
Fisa post sef serviciu resurse umane juridic dana juridic dana Ma puteti ajuta cu o fisa de post pentru sef serviciu resurse umane intr-un dgaspc? multumesc (vezi toată discuția)
Persoana autorizata sa tina revisal la un srl cristina_71 cristina_71 Buna ziua, as dori sa stiu: 1) daca un contabil angajat cu cim , abolvent studii medii superioare, al unui SRL are dreptul sa transmita Revisal si sa ... (vezi toată discuția)