avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Anul trecut am participat la un concurs ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Anul trecut am participat la un concurs pentru un ...

Buna ziua,
Anul trecut am participat la un concurs pentru un post vacant in sistemul bugetar, am fost 2 candidate, iar actualmente in presa locala scrie ca exista o ancheta penala in desfasurare privind organizarea postului si admiterea candidatei, deoarece aceasta este ruda cu managerul unei institutii superioare celei care a organizat concursul.
Intrebare: celalata candidata poate fi chemata sa dea declaratii? Poate merge din proprie initiativa?
Poate da institutia in judecata?
Candidata respectiva a semnalat in scris procedura de organizare a concursului, dar a primit raspuns vag, a contestat si probele in parte, dar tot a fost respinsa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 28 Martie 2025
Cine a depus plangere penala?
Au fost discuții in mediul on line, presa a preluat informația și a cerut cf legii un punct de vedere.
Subiectul e in discuția presei de câteva luni.
Este posibil ca toti cei implicati in organizarea concursului sa fie chemati la audieri..probabil si candidatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa pensionare maryan52 maryan52 pe 15.01.2014 mi-a incetat contractul individual de munca pentru varsta standard pensionare; seful de sectie a solicitate reangajarea in acelasi post pe durata ... (vezi toată discuția)
Loc de munca prin ajofm, publicat azi, ocupat ieri chinook chinook Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: pe site-ul ajofm, in data de 2 august, a aparut vacant un post de inspector de specialitate in administratia publica ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar pentru limita de varsta Aura Pop Aura Pop Buna seara Lucrez intr-o primarie , un functionar public urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta si primarul vrea sa IL tina in ... (vezi toată discuția)