avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Avem o Asociație de crescători de animale, ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Avem o Asociație de crescători de animale, președintele a ...

Avem o Asociație de crescători de animale, președintele a furat banii încasați din subvenții și nu a plătit impozitul către UAT,au trecut 10 ani de atunci și UAT a continuat să crească suma datorată de Asociație.Intrebarea este primăria are dreptul să transfere datoria de la asociație la persoanele fizice care fac parte din asocitie?
Cel mai recent răspuns: BolboAurel , utilizator 22:43, 27 Martie 2025
Da. Poate.
Dar această datorie către primăria nu se prescrie? Și în ce condiții?

george-neagu a scris:

Da. Poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu subventia pe pasunat a unei comunitati bil63 bil63 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai succinct in problema noastra. In anul 2003 in localitatea noastra a luat fiinta o filiala a asociatie a crescatorilor ... (vezi toată discuția)
Subventie apia- pasune roxana-elena roxana-elena buna ziua, sunt presedinte la o asociatie comunala a crescatorilor de animale, am depus la apia actele necesare si zilele astea mi-au intrat o parte din bani. ... (vezi toată discuția)