avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In luna mai 2024 am inchiriat un apartament ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In luna mai 2024 am inchiriat un apartament ...

Buna seara,

In 2024 ( mai), am inchiriat un apartament pe o perioada de 1 an, dupa cateva luni (ianuarie 2025) chiriasi au renuntat la contract. Intrucat am inregistrat declaratia unica in SPV, impozitul pe perioada de 1 an, mi-a fost postat.
Vreau sa stiu ce documente trebuie sa depun la anaf astfel incat pana la 26.05.2025 impozitul meu sa se actualizeze (pentru perioada locuita)?
Mentionez ca imediat dupa incetarea contractului, am depus in Spv, c168.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florentina f , utilizator 15:36, 28 Martie 2025
Buna ziua,

Trebuie depusa declaratia unica.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, as dori câteva clarificări legate de declarația ... marcus& marcus& Bună seara, as dori câteva clarificări legate de Declarația Unică rectificativă 2024; 1.care este termenul limită ? 2.va expun pe scurt cazul meu ? - ... (vezi toată discuția)
Închiriere imobil MihaiGherasim MihaiGherasim Bună ziua, tuturor! Soția mea a făcut un contract de vânzare-cumpărare cu părinții ei pentru o garsonieră. La momentul respectiv eram deja ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica giocont giocont Buna seara, In situatia in care proprietari ai unui imobil sunt atat sotul, cat si sotia, iar contractul de inchiriere imobil este semnat doar de unul din ... (vezi toată discuția)