avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingrijire batran am grija de un batran care nu are pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingrijire batran am grija de un batran care nu are pe nimeni. acum ...

Ingrijire batran

am grija de un batran care nu are pe nimeni.acum 2 ani mi-a facut testament pentru o suma de bani din banca ,cand nu avea nici o problema de sanatate.si voi intra in posesia ei cand va deceda si eu voi face succesiune. Din septembrie anul trecut s-a imbolnavit,iar eu merg de trei ori pe zi la dansa pentru schimbat pampers,medicatie,mancare.Am toate chitantele stranse cu cheltuielile facute.Vreau sa stiu daca ma pot astepta la surprize in sensul de a contesta cineva testamentul.Sotul dansei si unica fiica au murit si nu mai are pe nimeni
multumesc
Cel mai recent răspuns: ghiumusa , utilizator 13:45, 30 Martie 2025
Nu.
Dar casa în care sta, cui a lasat-o?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua,
casa batranei a fost data cu contract de vanzare cumparare cu clauza si dansa sta acolo pana moare
Banii pe care ii are in banca i-a lasat prin testament altor 2 persoane (una sant eu)
pe care noi ii vom mosteni cat vor mai ramane cand vom face succesiunea
Eu sant singura care o ingrijesc efectiv ,ma asigur sa aiba tot confortul cu care a fost obisnuita (mancare,spalat,curatenie,medicamente,medici,si orice este nevoie si sant multe)
intrebarea era daca ar trebui sa am emotii cu testamentul ,daca ar putea fi contestat?Am tot ce se numeste facturi ,chitante justificative de modul in care au fost cheltuiti banii pana acum. Sotul si fiica i-au murit,nu are in mod absolut pe nimeni
va multumesc
V-am răspuns în primul comentariu ca nu.
multumesc,dupa raspuns ati pus o intrebare si eu am raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament notarial georgiana.td georgiana.td Acum 10 ani , socrii mei au convenit cu o batrana , vecina , sa o ingrijeasca iar in schimb ea la va lasa casa ei . Au mers la notariat , au incheiat un ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu o informație. act de ... Maricretu Maricretu Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu o informație. Act de proprietate , cu clauză de îngrijire doi bătrâni până la deces . Între timp unul din ... (vezi toată discuția)